Alliansen går som Zlatan mot karriäravslut

I TV Soffan nu på morgonen uttrycker Ebba, enligt Omni att, “Det här kan bli dödsstöten för Alliansen” Och det enda som finns att tillägga är att det redan är så. Man kan tycka om det eller inte. Men visst är Alliansen slut. i alla fall för den här gången. Men det är klart, man skall som bekant aldrig säga aldrig. Omröstningen är väl nästa vecka. 

Annie & Jan bör nu hålla ut och stå för vad de sagt hela tiden, att inte stödja SD vare sig passivt eller aktivt i en regering där Herr Åkesson tillåts komma in i finrummet utan att ha torkat av sig höstslasket han bär med sig. Därmed skulle Talmannens förslag nummer ett vara bordlagt.
Och sonderingarna kan fortsätta.  

Och för övrigt verkar Zlatan också sondera terrängen. För som en händelse så råkar han flirta med Europas fotbollsklubbar samtidigt som hans nya bok “Jag är Fotboll”, skriven tillsammans med Mats Olsson släpps. Och det råkar ske nu halvannan månad innan jul. Frågan är om det är Zlatans karriäravslutning vi ser? Jag skulle gissa det ialla fall. 

Jag är ingen fan av Zlatan som person. Men som fotbollsspelare har han min fulla respekt förstås, som den oberäkneliga spelare han ändå är. Där ute i den vida världen har säsongen kommit igång ordentligt. Här hemma är det säsongsavslutning, med för årstiden tillhörande, ruskväder på gång. Och när jag spår lite i mina teblad så funderar jag på och funderar på om inte Zlatan tar ett halvår i Malmö FF nästa säsong innan han kastar in handduken för gott. Som spelare.

Jag kommer säkert att läsa boken så småningom men just nu så finns det andra böcker på mitt nattduksbord och som är aningen mer intressanta. Men i sommar. Och då kanske nästa bok kommit ut. “Jag är Tränare”. 

ProfilbildProfilbild

Author: Stefan Sladden Eng

Stefan Sladden Eng har arbetat i mer än 35 år i Rese- och Flygindustrin. Han har en passion för grafisk design och att skriva och har tidigare bloggat i eget namn. Stefan skapade Krönikan.se i Oktober 2018 som ett hobbyprojekt vid sidan av sitt arbeta som Globalt ansvarig för "Beyond Air" lösningar i Amadeus Travel Platform.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *