Från och med nu kallar vi oss Svenska Folken

I tider där Europas nationalistiska rörelser flyttat fram sina positioner är det viktigare än någonsin att hålla dessa stången här hemma. Det finns ingen som helst anledning för våra folkvalda i demokratiska partier att en överväga ett samarbete eller ens dialog med partier som står för utanförskap, elitism, vi och dom, antisemitism och rasism. 
Vi pratar om det som sker här och nu, i Europa, 2018. Bara för att man i andra länder väljer att som det heter, “ta dialogen” och till och med samregera så behöver inte vi göra det här i Sverige. I varje fall inte nu.

För att betona det och allas vår rätt att vara svenskar oavsett historia, backgrund, religiös åskådning eller läggning uppmanar Krönikan.se media i Sverige och det politiska etablissemanget att prata om De Svenska Folken istället för Det Svenska folket som samlat begrepp på oss alla. Det skulle erkänna och välkomna snarare än exkludera.

Givetvis finns det utmaningar att hantera men dessa klarar vi utan att ta till oss onda krafter.  Vi behöver bara hjälpas åt

Följ Krönikan.se på Bloglovin

Please follow and like us:

Author: Sladden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *