Grattis alla kvinnor

Grattis Alla Kvinnor

Stort grattis till alla Er kvinnor bland svenska folken. Idag är det dagen ni firas. Men ni borde firas varje dag för de Ni är och för det Ni gör.

Jag tänker då närmast på hur Ni tycks vara den som håller ihop det. Det må vara familjen, arbetslivet, skolan eller var som helst men Ni är de som på något sätt alltid får ihop det. Till slut.

I mitt manliga släkte finns de individer som på allvar tror att de är dom som är nyckeln till allt. Vilket de testosteronfyllt och gärna visar genom sitt utövande av makt. I sann Percy Nilegårds management by fear anda. Och dom skall ialla fall jag utlova att motarbeta så mycket det går.

Percy Nilegård, denna nidbild av mannen som ledare och chef är tack och lov på väg bort. Tyvärr tar det nog en stund. Men om Vi alla hjälps åt och står ut ett tag till blir Vi nog av med slöddret. Tid nog tar ni kvinnor över klubban till besluten i många många fler bolag, institutioner. Och inte minst i den svenska politiken. Och det ser jag fram emot.


ProfilbildProfilbild

Author: Stefan Sladden Eng

Stefan Sladden Eng har arbetat i mer än 35 år i Rese- och Flygindustrin. Han har en passion för grafisk design och att skriva och har tidigare bloggat i eget namn. Stefan skapade Krönikan.se i Oktober 2018 som ett hobbyprojekt vid sidan av sitt arbeta som Globalt ansvarig för "Beyond Air" lösningar i Amadeus Travel Platform.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *