Jag avskyr när myndigheter inte fungerar.

Jag slutar aldrig att förvånas när jag läser om, eller faktiskt upplever att saker och ting  inte fungerar som det skall. När jag läser MSBs uttalande om att man tycker det är olyckligt att frivilligarbetarna vid sommarens bränder som tack skall förmånsbskattas för mat och husrum, så blir jag riktigt trött. 

Kan inte någon av alla människor som kan tänka själv bara ta belutet att “Nej, så skall det inte vara” och bara ta ansvar för att försvara rimligheten i att förmånsbeskattningen inte tas ut i det här fallet.

Men jag kan ju ha fel. Så jag undrar – Vad tycker faktiskt du ?

I övrigt måsta jag dela ut både ris och ros. Ris delar vi ut till Stockholms Landsting som skickar ut information om hur fint det blir med den nya tunnelbanan som blir klar om en herrans massa år. Hur vore det om ni faktiskt såg till att det fungerade redan idag?

Sätt in en massa båtar på stadens vågor så att folk kan få komma till arbetet utan förnedring. Och så kan ni väl bara göra en pudel och bara anställa fler än en person som lagar tunelbanornas alla rulltrappor. Hur svårt kan det vara? Spräck budgeten och se till att det fungerar.

Rosen får den här gången gå till vår nya Talman Andreas Norlén som kämpar och kämpar, och kämpar… Och så måste vi väl skicka en Ros till Gustav Fridolin som väljar att kliva av. Och det kan ju inte bli annat är en Maskros, eller hur?

Please follow and like us:

Author: Sladden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *