Och visst verkar det mycket mer troligt nu? Helt galet är vad det är i alla fall. Efter 40 års tystnad så väljer Abba att göra gemensam sak igen och släppa nytt. Och visst känns det som att musiken skapats redan på sjuttiotalet. Det klassiska soundet fanns där och även om rösterna har en något mörkare nyans så känns det som att det är inspelat på den tiden det begav sig. Så är det inte, det vet vi – men kanske att musiken skrevs vid den tiden?

Det enda som känns nytt är den totalt osannolika tekniska utsvävningen i det man skapar avatarer av sig själva och sätter upp en digital föreställning. Mamma Mia va bra tänkt! Fascinerande, storartat och helt fantastiskt på en och samma gång.

Men det mest galna av allt är nog att man lyckats hålla megaprojektet hemligt. Inte ett endaste ljud eller pip har jag hört. Jag är visserligen en helt vanlig dödlig typ men ändå. Och det är just det som gör att min gissning och även önskan kan besannas. Att Abba avslutar med en hejdundrande Operaföreställning, Intermezzo No 1. Jag skrev om det redan 2019 och nu kan jag inte annat än att bara vänta. Om du vet eller hört nått om detta så får du gärna säga till… Fram tills dess; läs krönikan om det svenska musikundret som jag skrev 2019