Klart C och L pallar för trycket

De närmsta dagarna spricker alliansen om man får spå lite i morgonens kaffesump. Att C & L håller löftet och inte ens passivt sätter sig på samma bänk som SD är nog mest sannolikt.

Här gäller det att värna om rösterna man faktiskt har och kategoriskt säga nej. Det skulle sannolikt gynna C & L nu men också i ett eventuellt i ett extra val. Men varför skulle det bli det? Alliansen spricker varpå M + KD går till riksdagen för att pröva sin budget.  Varpå densamma faller.

Kaffesumpen säger vidare att Talmannen härnäst ber Stefan Löven att sondera förutsättningarna istället. Och eftersom Annie och Jan redan samtalat med Stefan tackar han Ja varpå vi får en bred regering i regnbågens alla färger. Till SDs stora förtret. Och vips så slipper vi ett extraval. 

Hypoteser direkt ur kaffesumpen. Frågan är om det går bättre att spå i fjällen från kvällens middagsfisk?

Kaffesumpen säger iallafall att Calgary till slut får OS 2026. Hoppas fiskfjällen säger Stockholm. Vilket party det skall bli!!!

Author: Stefan Sladden Eng

Stefan Sladden Eng har arbetat i mer än 35 år i Rese- och Flygindustrin. Han har en passion för grafisk design och att skriva och har tidigare bloggat i eget namn. Stefan skapade Krönikan.se i Oktober 2018 som ett hobbyprojekt vid sidan av sitt arbeta som Globalt ansvarig för "Beyond Air" lösningar i Amadeus Travel Platform.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *