Så väntar vi alla på spännande resultat från de nya rundabordssamtalen. Om det nu blir sådana efter att Stefan Löfven börjat ringa runt. Det påstås att Annie & Jan behöver välja sida. Och det måste jag säga är konstigt. Det har de gjort för länge sen. De går med Stefan eftersom en gem(ensam) Allians inte vinner gehör så det räcker. Således är dagens tips från Coachen att S & C & L & MP (Och som jag sagt tidigare – kanske till o med V) sätter sig tillsammans.

Och medans vi väntar tar vi lite mer musik. Ni läste ju om de fantastiska likheyterna mellan vinjetterna i Downton Abbey och Vår tid är nu (Om du missade det så skall du omedelbums ta fram Spotify o lyssna på båda)

Och appropå musik. För något år sedan köpte jag en mjukvara på nätet. Det finns hur många tutorials som helst på nätet och Youtube, så det var bara att köra igång. Jag valde också att kassera ett gammalt skräpigt keyboard från 90 talet och som inte gjorde någon glad. Istället valde jag ett nytt, med betydligt mer modern både design och ljudbild…dvs utan fördröjning. 

Jo det är riktigt – Det gjordes inte över en kväll då det inte alltid kreativiteten hänger med hem från jobbet. Men de kvällar den finns där hela vägen och när du känner fingrarna leka fram över mina två keyboards tangenter är en helt obeskrivlig känsla.  

Det var inte snutet ur näsan – Men det var absolut inte så långt borta för så himla enkelt är det faktiskt. (Man kan också välja att göra det svårare genom att helt enkelt inta inta ”det går aldrig” attityden istället för glass och ballongernas ”Foten ikläm? Jajjamensan” attityd.

Nåväl, resultatet av min kraftansträngning kan ni höra här om ni vill.
Medans vi avvaktar progressen borta i regeringskansliet får ni gärna sprida länken till sidan och låten om ni vill.

PS: mjukvara kostade 923 kronor så inte blev jag utfattig heller…DS