MittLiv

Hej
Här kommer några rader om mig själv och mitt arbete inom marknadsföring och kommunikation. Jag har alltid varit intresserad av grafisk design och sedan webbens intåg även av tekniken bakom.

Även om jag har “lekt” under tio år publicerade jag min första artikel eller bloggpost den 1:a oktober förra året. Det blev starten på mitt nya hobbyprojekt, Krönikan.se. Jag väljer att skriva om allt och inget även om det stundtals varit mycket politik. Inte så konstigt kanske. Men jag skriver som sagt om allt möjligt inte minst om Smita, min adept i mentorskapet hos Mitt Liv? Om du vill läsa – Klicka här!

Jag använder WordPress och laddar ner teman där jag sedan justerar html-kod och CSS. Bilder har jag antingen fotograferat själv alternativt som i de flesta fall, hämtat royalty- och attributfritt pixabay.com. Jag har också använt mig av Apples iMovie till att skapa en profilfilm för just krönikan. Varsågod – Här är den….

Glöm inte ljudet

Min profilfilm om Krönikan.se

Jag skriver också artiklar eller bloggar för Amadeus. Här kommer några exempel;

Om Transfers

Om entreprenören Sir Richard Branson


Mer Webb

www.stefaneng.com är min CV sida där jag också byggde min första blogg så småningom. Tyckte dock att den begränsade mig en del så den lever bara kvar som CV idag. Texterna friserar jag då och då och återanvänder på Krönikan.se

www.mengco.se är ett företag som arbetar med utbildningar och kurser och där jag har skapat sidan.

www.reservkraft.nu – Eller kort o gott Reservkraft är mitt lilla företag där jag vill sälja kurser i att just blogga och bygga hemsidor. Kör en kurs idag på min nuvarande arbetsplats, Amadeus.

CWT profilfilm – Den här filmen gjordes för ett bra tag sedan och är endast tillgänglig i wmv format. Icke desto mindre så skrev jag storyboard, regisserade och är en av skådespelarna. Gissa vem? (Du kanske måste ladda ner filmen när du klickar på länken.)

Jag har inte arbetet med så mycket trycksaker eller print. Men jag har ordnat visitkort och lite annat smått och gott. Lite har jag alltså gjort och är väl inte helt bortkollrad på området.

Bättre än så här är jag nog inte – Men jag kan bli! ;-D
Dessutom är jag säker på att min erfarenhet tar mig en bra bit på vägen.

Bästa hälsningar
Stefan