Jisses vad folk det var på Sats igår. Massor av hungriga män o kvinnor som insett att de borde röra på sig mer än de gjort de senaste 20 åren. Jag är själv en av dom och körde igång förra året och ta mej tusan att det hjälper.

Kulan blir mindre. Jag mår mycket bättre orkar mer och känner mig minsann lite fräschare också. Och jag önskar er alla lycka till med löftet att träna mer…för er egen skull.

Men jag blir så förundrad över beteenden hos mina träningskollegor på gymmet. Både nya och gamla ansikten som kladdat ner maskinerna och ändå bara hår därifrån. Hur svårt kan det vara att höra rent maskinerna efter sig?

Jag har skrivit om det förr men nu mina kära vänner närmar vi oss ”VABruari” där kräksjukor, flunsor och diverse andra åkommor som smittar av sig lika enkelt som ett skratt.

Kanske skulle det vara läge att tänka till lite också. Iallafall där på gymmet. Ingen kräver att hen skall tänka hemma. Men det vore tacksamt om en möjligen skulle kunna göra det åtminstone dom dagarna en är på gymmet.

Papper o spray finns redan på plats. De e bara att börja putsa.

Lycka till med träningen
Vi syns och hörs