Skribenter

ProfilbildProfilbild

Stefan Sladden Eng

Stefan Sladden Eng har arbetat i mer än 35 år i Rese- och Flygindustrin. Han har en passion för grafisk design och att skriva och har tidigare bloggat i eget namn. Stefan skapade Krönikan.se i Oktober 2018 som ett hobbyprojekt vid sidan av sitt arbeta som Globalt ansvarig för "Beyond Air" lösningar i Amadeus Travel Platform.
Ola ErikssonOla Eriksson

Ola Eriksson

Ola Eriksson beskriver sig själv: 08 i förskingringen, är präst i två samfund, på tre språk och i tre länder. Ättling till läsare. statare och hamnsjåare, tar han för givet att människor och texter bör få blomma i frihet.
Åsa HolmanderÅsa Holmander

Åsa Holmander

Åsa Holmander hjälper individer, företag och organisationer att identifiera och genomföra förbättringar i syfte att öka affärsvärdet i sitt företag Förnättranu.se Hon är en samhällsintresserad managementkonsult från Malmö med fokus på förändringsledning, styrelse- och interimsuppdrag. Intresset för att skriva väcktes redan under tidig tonår och har under åren tagit olika former som noveller, dikter och debattinlägg. Välkommen in på www.förbättranu.se
Conny ReinsjöConny Reinsjö

Conny Reinsjö

Conny Reinsjö har varit aktiv i IT-branschen i hela sitt yrkesliv. Under de senaste 38 åren varit huvudansvarig för utvecklingen av Fritidsresors bokningssystem. Idag är han en pensionär med stort engagemang i hemortens lokala PRO-förening och har en stor kärlek till golf, mat, whisky, vin, resor och familj.