Nu har det gått en dryga vecka och Smita och jag sitter på en restaurang över en lunch. Vi skall stämma av hennes CV inför intervjun hos Jannica på Resebemanning nästa vecka. Det är roligt att se henne igen och ute på stan inte minst så att vi kan lära känna varandra bättre. Och utan en massa annat.

Resebemanning skall träffa Smita.
Vad med dig?

Vi är dock inte själva på restaurangen på något sätt Smita och jag. Det sedvanliga slamret och sorlet i restaurangen finns givetvis runt om oss där vi sitter lite avskiljt vid ett bord.


Du kan ju arbeta med projektledning också

Jag, leende till min adept Smita på lunchen

Smita berättar mer och mer om sig själv när vi får in maten. Det är med emfas hon säger att hon vill arbeta med; och träffa människor. Och jag förstår henne ännu bättre när jon berättar att om sin passion att arrangera olika tillställningar. Bröllop, födelsedagsfester eller riktigt stora sociala events med hundratals gäster.

Projektledning eller Events. Eller båda

Aha, tänker jag men säger det också till Smita; ”-Du kan ju arbeta med projektledning på en gruppreseavdelning.” Nu ler Smita ännu större och konstaterar att ”-Ja, det kan jag.”

Hon hade inte velat ta med arrangemangen i sitt CV. jag förklarade för henne att det inte bara talar om vad du kan i form av projektledning. Det ger oss andra en ännu bättre bild av vem du är. Vem som finns bakom det stora varma leendet.

Det är mycket Glass och Ballongattityd

Nu ler Smita ännu större. Så här långt har vi pratat i formatet Glass & ballonger. Ni vet, när man ser allt positivt. Och det gör Smita nu. Hela hon fullständigt bubblar av energi och det känns att hon är redo. redo att möte dig som arbetsgivare och redo att ta tag i sina första arbetsuppgifter Att hjälpa till med vad hon kan. Och att dela med sig av sin kunskap.

Så här långt har vi förutsatt att Smita snart skall få chansen till ett arbete inom reseliv eller turismnäring. Men vi pratar också igenom att det KAN ta tid. Mest för att vi båda skall kunna förbereda oss mentalt. Men vi lämnar den delen bakom oss så snart vi kan. Eftersom vi båda positiva och hoppas och tror att Smita, min adept snart har arbetskamrater att berätta om över en lunch.