Smygstart på jobbet i morgon

Smygstart

Så har vi lagt ett gammalt år bakom oss och det är dags att ta för sig av vad 2019 kan erbjuda. Redan i morgon är det smygstart på jobbet för många men i bästa fall så är det lugnt. Men med all säkerhet väntar säkert digitala pappershögar och post-it lappar man inte hann med innan jul. Men somliga har nog tagit några dagar till i anspråk så det kanske blir lugnt på kontoret.

Väl på plats är det möjligen lite trögt att komma igång. Och det är lätt att tankarna drömskt far iväg till nästa ledighet. Och nästa resa kanske. Funderingar kring en City Break till London eller Paris. Eller en längre resa till sol och bad? Eller kanske valet står mellan skidor i de Italienska Dolomiterna eller varför inte Opera på utomhusarenan i Verona i sommar?
Yogaresa? Träningsresa?

Kanske den senaste tidens julmat, godis och goda drycker pratar till samvetet när beslutet skall tas. En resa fylld av fysisk aktivitet skulle kanske passa fint efter den här långa härliga ledigheten.

Möjligen är det dags att skapa en önskemål- och kravlista för att hitta rätt resmål. Och inspiration. Var finns rätt inspiration? Dags att kolla lite på fikapausen eller lunchen…
Flygbolag? Hotell? Eller kanske Tåg?

Tiden går fortare än man kan tro och snart står man där med resväskan i handen och är på väg…igen.

Vi får väl se vad det blir.

ProfilbildProfilbild

Author: Stefan Sladden Eng

Stefan Sladden Eng har arbetat i mer än 35 år i Rese- och Flygindustrin. Han har en passion för grafisk design och att skriva och har tidigare bloggat i eget namn. Stefan skapade Krönikan.se i Oktober 2018 som ett hobbyprojekt vid sidan av sitt arbeta som Globalt ansvarig för "Beyond Air" lösningar i Amadeus Travel Platform.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *