Teddy Nilsson förstör för Sverigedemokraterna. Tack Teddy.

Pride

Det är en gåta. Ja faktiskt en gåta hur man 2019 väljer att ta strid emot Prideflaggans vara på kommunala flaggstänger. Särskilt om man nu företräder ett parti vill ses som rumsrena bortom nazism, rasism, antisemitism och säger sig värna om alla människors lika värde. Och det är det han inte förstår Teddy. Att han sabbar för Sverigedemokraterna när han kladdar ner Pridefärgerna med sina smutsiga fingrar.

När Herr Åkesson ideligen får försvara partiet och hävda dess oskuld så tycks det alltid dyka upp en gubbe eller för att vara politiskt korrekt; gumma ur lådan som bekräftar övriga Sveriges alla farhågor om partiet och dess historia.

Politiska huliganer

Det får mig att tänka på fotbollshuliganer som helst vill trigga och irritera för att få sammandrabbningar mellan fotbollssupportrar att blir verklighet. Huliganer som struntar i eventuella fotbollsresultat eftersom de helt saknar intresse för fotbollen i sig.

Sverigedemokraterna och Herr Åkesson sysslar vad jag vet inte alls med fysiskt våld. Bara så att jag är tydlig med det. Men det verbala våldet av politiska huliganer som innebär att människor blir ledsna, kränkta och känner ett utanförskap är tydligen okey. Och det är det som är grejjen.
Herr Åkeson verkar förstå detta lika lite som Teddy.

Ta bort smutsiga fingrar från prideflaggan

Nolltoleransen Herr Åkesson talat om tidigare är alltså bara papperstiger i verbalt A4 format som man kan lufta lite nu och då. Om Herr Åkesson och Sveridgedemokraterna verkligen skulle stå för vad man hävdar att man står för, skulle Teddy tas i örat och lyftas ut ur partiet. Och det omedelbums. Det skulle vara gjort innan helgen.

Allra längst ut på högerskalan

Istället får vi, som inte vill se Sverigedemokraterna i någon som helt talarstol eller maktposition, tacka Teddy för han fadäs. Och tacka Herr Åkesson för att han inte agerar. Det ger nämligen tydliga signaler till samhället om vad som är okey och inte. Och var på den politiska skalan egentligen Sverigedemokraterna står. Föra förvånande verkar det fortfarande vara mycket långt ut på den Brunlila högerkanten

Den politiska sommardvalan tar nu sin början. Svenska Folken ses gäspa ikapp med smått tropiska temperaturer. Nu handlar det mest om att undvika och överleva studenflaksölkastare, politiska tårtningskonstnärer i Almedalen. För övrigt intet nytt.


ProfilbildProfilbild

Author: Stefan Sladden Eng

Stefan Sladden Eng har arbetat i mer än 35 år i Rese- och Flygindustrin. Han har en passion för grafisk design och att skriva och har tidigare bloggat i eget namn. Stefan skapade Krönikan.se i Oktober 2018 som ett hobbyprojekt vid sidan av sitt arbeta som Globalt ansvarig för "Beyond Air" lösningar i Amadeus Travel Platform.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *