Ibland händer det att man stannar upp. Att man bromsar in en stund och försöker ta in allt. För att landa. Det gjorde kanske våra föräldrar. Och deras. De funderade säkert på vad mycket de hade fått uppleva.

Krönikan.se – Se profilfilmen

Tänk bara. Telefon. En tingest som gör att man kan prata med någon som inte ens är i närheten. Eller bilen. Att man kan ta sig till denne någon. Eller flyget. Att samma någon kanske befinner sig på andra sidan jordklotet och att det plötsligt går att komma på besök. Det vill nog till att man tyckte mycket om Svärmor på den här tiden. För när hon kom så stannade hon över jul och nyår. Oavsett vilken tid på året det var hon knackade på.

En telefon man inte måste prata i

Men låt oss skall stanna kvar vid telefonen. Denna lyx som numera endast (nästan) finns mobilt och trådlöst utan knorviga sladdar som virar ihop sig. Tänk att vi kan sitta där hemma i soffan och bara leka. Leka med appar. Eller varför inte leka med något mer seriösa saker. Som att göra en profilfilm till exempel. I telefonen alltså. En film som fungerar i vilket professionellt sammanhang som helst.

Kidsen gör det varje dag

Våra sociala media svämmar fullständigt över av instruktionsfilmer, reklam- och säljsnuttar där man gör sitt bästa att synas och höras. Men det gäller att sticka ut för att nå fram. Och varför inte pröva? Sagt och gjort. Ovan har du redan sett Krönikan.se’s egen profilfilm. För att vara gjord på mobilen. i en iPhone så tycker jag att den är fantastiskt.
Eller låt mig säga så här, jag tycker att tekniken bakom är fantastisk. Vad tycker du?