Värna din demokrati. Bli gästkrönikör!

Bli Gästkrönikör på Krönikan.se

Du har förmodligen gått och funderat på det en längre tid. Att göra något av alla dina tankar som bubblar omkring. Du kanske redan har skrivit några virtuella A4 ark som ligger vilades i den likaledes virtuella skrivbordslådan, redo att dammas av och visas för omvärlden.
Länken “Bli Gästkrönikör” här ovanför tar dig direkt till rätt all information du behöver.

Har du stått naken i ett skyltfönster?

Att skriva och publicera de första gångerna är som att ställa sig naken i ett skyltfönster. Sällan känner man sig så utsatt. Det är som att be om att få verbalt stryk. Allra helst om det elektroniska forumet också tillåter kommentarer. Tyvärr måste vi alla förbereda oss på att trollen kommer. Inte dom som mamma skrämde upp dig med när du var liten och som skulle komma och röva bort olydiga barn. Nej, dom här trollen är av en helt annan kaliber, är oftast anonyma och har åsikter som skulle skrämma mammas troll tillbaks till grottorna.

Håll fast demokratin

Det är just därför som du skall göra slag i saken och bli gästkrönikör hos oss eller någon annan. Kom loss med dina åsikter och tankar som värnar vår grundmurade demokrati. Som gjuter fast den ytterligare i den svenska graniten. Låt trollen komma om de vill. Bara du håller fast vid våra rättigheter och vågar sticka ut hakan. Och tro på att du kan vara med att förändra. Här är din chans. Info om hur du kommer igång nu hittar du här.

Vem vet i morgon kanske du har din första Krönika, om kvällens Eurovisionfinal publicerad. Eller något annat i ämnen ämnen som natur, film eller stickning. Ämnen som kanske inte lockar fram trollen i första taget. Så hämta nu en latte, sätt dej i soffan och börja skriv.

Välkommen som gästkrönikör

Välkommen in.
Stefan Eng
Krönikan.se

Author: Stefan Sladden Eng

Stefan Sladden Eng har arbetat i mer än 35 år i Rese- och Flygindustrin. Han har en passion för grafisk design och att skriva och har tidigare bloggat i eget namn. Stefan skapade Krönikan.se i Oktober 2018 som ett hobbyprojekt vid sidan av sitt arbeta som Globalt ansvarig för "Beyond Air" lösningar i Amadeus Travel Platform.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *